Info

Let op! Het leidingslokaal wordt, behalve tijdens de zomermaanden, niet samen met de andere lokalen verhuurd.

Reeds vele jaren verhuren wij onze lokalen voor feesten, weekends en kampen. Ben je van de ksa, chiro of scouts en zoek je een kampplaats? Dan zijn onze terreinen iets voor jullie. Onze belangrijkste troeven zijn: een rustige en veilige omgeving, bossen, grote terreinen, ...

Voor kampen verhuren we wel enkel in 6 blokken van 10 dagen vanwege praktische redenen. Info hierover vraag je maar bij in de mail.

 

Link Video terreinen

 

De terreinen zijn meer dan 1 hectare(!) groot, voorzien van goalen en basketbalveld. Ernaast en ertegenover bevinden zich nog een halve hectare bossen.

Ons leuk Berkvenhuisje bestaat uit 2 lokalen (2 grote en 1 kleine:het leidingslokaal)  en een keuken voorzien van een ijskast, 3 gasbekkens en 2 afwasbakken. Binnen is er plaats voor max. 30 personen te slapen te leggen.
Verder hebben we nog 3 bijgebouwen waarvan 1 een sanitaire blok (4 toiletten en 4 waskraantjes en 2 douches). En ook nog een opslaglokaal en een materiaalkot, waarin de toegang is verboden.

De prijs voor een nacht bedraagt 125€, voor een weekend 250€ en voor een kamp 225€ per dag. Dit alles exclusief water, gas en elektriciteit.

 

Wij verhuren wel enkel 2 keer per maand max. in het weekend vanwege praktische redenen, uitzonderlijk kunnen wij dit desondanks toch een derde keer goedkeuren als dit toch geen hinder voor ons zou bezorgen, stuur maar een mailtje.

Indien je op een vrijdag komt, wij vergaderen gewoonlijk vrijdagavond vanaf 8 uur tot een uur of half 10 in ons "leidingslokaal". U zou hier enige lawaaihinder van kunnen ondervinden. Als je het expliciet en tijdig vraagt zullen wij een andere plaats zoeken om te vergaderen, anders gaat deze vergadering gewoon door.(Buiten de zomermaanden)

Eveneens geldt voor weekends dat onze speldag steeds doorgaat op onze terreinen (we zullen de lokalen mijden) op zaterdag tussen half 2 en half 5. (Buiten de zomermaanden)

 

 

U kan ons contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hieronder komt u te weten waar onze lokalen zich juist bevinden en of onze lokalen vrij zijn de periode dat u wilt, indien het vak vrij staat zijn de lokalen normaliter beschikbaar.