Sam Vanspringel

Deze jonge knaap zit nog maar een paar jaar bij Berkven maar acteert nu al alsof hij er zijn hele leven bijzit! Hij zal dan ook de kneepjes van het vak leren van de Lenny om zijn taken volgend jaar over te pakken. Met zijn gedrevenheid en enthousiasme kan  hij zijn leden op zijn eentje bezighouden. Als dat geen meerwaarde voor de leidingsploeg is!

Rik De Bal

Deze Homo Universalis begint aan zijn tweede jaar binnen de berkvenleiding. Zijn hobby's zijn muziek o.a. piano en gitaar/ plaatjes draaien met de discobar/ naar optredens gaan.. En Berkven natuurlijk.

Ferre Vangenechten

Last but not least hebben we nog een topkerel als nieuwe aanwinst, Ferre Vangenechten a.k.a. Fred. Hij treed in de voetsporen van zijn broer, Lander, die hem een jaar voor is in het leidingswezen. Buiten Berkven vind je Ferre wel eens op de dansvloer van een Geels fuifje/vatje. En de tijd die hem nog rest besteed hij met plezier aan zijn vriendinnetje(s)!

Xander Mols

Deze nieuwe leider (jongeman) zit al sinds hij een kleine jongen was op Berkven. Wat niet veel mensen weten is dat Xander heel creatief is. Hij houdt ervan om de wereld te ontdekken en is zelfs al aan de andere kant van de wereld geweest. Aan mensenkennis en culturele kennis dus geen gebrek!