Kabouters

leeftijd: 6-8 jaar

De jongsten zijn welkom bij de Kabouters. Samen met de leiding spelen ze toffe spelletjes en leven ze zich elke zaterdag uit. De kabouters gaan maar één dag mee op weekend en 4 nachtjes op Kamp!

Jongknapen

leeftijd: 8-10 jaar

Deze stoere binken zijn de Jongknapen. Met heel de groep samen kampen bouwen, knutselen en nog veel meer ongelooflijk plezante dingen! De jongknapen gaan twee dagen mee op weekend en 8 dagen mee op kamp.

Knapen

leeftijd: 10-12 jaar

Van 10 jaar tot 12 jaar ben je al een echte knaap. Samen met de vrienden gaan ze ravotten op onze geweldige terreinen en kunnen ze wel eens vies worden. De knapen gaan een heel weekend en kamp mee.

Jongkerels

leeftijd: 12-14 jaar

De jongkerels gaan er elke week kei hard voor! Actieve en ruige spelletjes zijn altijd plezant! Tussendoor lachen ze samen, praten over hun liefjes en smeden een hechte band.

Kerels

leeftijd: 14-16 jaar

De kerels doen op kamp wel eens een zot nachtspel of gaan wel eens met een vlot op het water. Ook hebben ze wel eens een stadsspel of een gekke speldag op onze terreinen. Als kerel ga je ook voor het eerst op buitenlands kamp, een superzotte en zalige ervaring!

Jongleiding

leeftijd: 16-17 jaar

Deze tieners worden voorbereid op het leiding zijn. Ze krijgen natuurlijk nog steeds geweldige speldagen, maar zullen er af en toe ook eentje moeten geven. Zo geven ze zelfs al een half kamp mee leiding!