KSA Berkven Geel | Leiding

Lennert Van Looveren a.k.a Lenny

Lennert volgt zijn broers op. Hij komt dus uit een echte Berkvenfamilie. Zijn familie woont dan ook maar op een kleine afstand van onze terreinen. Zo zie je maar weer een gedreven Berkvenner. In zijn vrije tijd houdt hij zich ook nog bezig met studeren en is hij gepassioneerd door de werking van een biogasinstallatie.

Groep: 
Hoofdleider
Studies: 
Industrieel ingenieur @ Geel
Telefoonnr.: 
0497735914

Gilles Willemsen a.k.a. Pattie

De plezantse leider van de hoop! Geen zorg ouders de Pattie heeft er een jaar als hoofdleider opzitten dus verantwoordelijk is hij wel! Zijn grootste passie buiten Berkven is kijken naar hoe andere mensen ‘patties’ trekken met de auto! Zelf kan hij dit nog niet hoewel hij wel een rijbewijs heeft. Ook is hij een grote fan van ochtendgymnastiek!  

 

 

 

Groep: 
Knapen: groepsverantwoordelijke
Studies: 
Chemie @ Geel
Telefoonnr.: 
0487802809

Niels Nicasi a.k.a. "Nicasi"

Dit is de man die met iedereen super goed overweg kan. Hij heeft een enorme bron van inspiratie! Dus de inkleding van een speldag zal een makkie voor hem zijn. Voor de Nicasi is Berkven zijn enige echte hobby en dit doet hij met groot plezier. Een echte Berkvenbonder dus!

 

 

 
Groep: 
Kabouters
Studies: 
Orthopedagogie @ Antwerpen
Telefoonnr.: 
0479540571

Jochem Willems a.k.a. "ACW"

Samen met zijn medeleiding gaat hij het beste maken van zijn vierde jaar leiding. Met veel plezier staat hij klaar voor zijn leden. Naast het leiding geven kan je hem ook wel eens op school tegenkomen. Hij heeft namelijk voor leerkracht Engels-Geschiedenis gestudeerd.

 

 

 

 

Groep: 
Kerels: groepsverantwoordelijke
Studies: 
Geschiedenis @ Leuven
Telefoonnr.: 
0494346812

Ken Jans a.k.a. "De Jaaaans"

Als we “de Jaaaans” zien aankomen op Berkven dan is iedereen gerust! Dan kan de speldag pas echt beginnen. Zo’n actieve en meelevende leider kan je niet zomaar in een bakkerij vinden. We zijn blij dat hij er bij is! Buiten Berkven danst hij ook heel graag en verzorgt hij steeds de ochtengymnastiek!

 

Groep: 
Kerels
Studies: 
Aurubis @ Olen
Telefoonnr.: 
0471676220

Arthur Rastelli a.k.a. ‘Pastelli’

Hij is zeker geen onbekende van Berkven, zijn broer stond ook al eens in de leidingsploeg. Verder kan je hem al eens tegenkomen in de cinema.

Groep: 
Jongkerels
Studies: 
@ Leuven
Telefoonnr.: 
0478115771

Arne Peetermans a.k.a. "De Pejet"

Deze roodharige jongeman zet zich dit jaar voor hopelijk zijn laaste jaar in als leider. Berkven is altijd een belangrijke bezigheid voor hem geweest en heeft de Berkvenmicrobe gekregen van zijn vader. Naast Berkven is Arne ook niet van de dansvloer te slagen. 

Groep: 
Kerels
Studies: 
Biotechnologische wetenschappen @ Leuven
Telefoonnr.: 
0493530661

Vincent Wynants a.k.a. Voncent

Deze jongeman is graag gezien op berkven. Zijn grootste hobby. Dit jaar zal hij zijn enthousiamse proberen over te brengen over de jonge veulens die hij gaat begeleiden en met passie trachtten te entertainen het komende berkvenjaar en hen nog wat bij te leren over wetenschap!

Groep: 
Knapen
Studies: 
Chemie @ Geel
Telefoonnr.: 
0479652427

Sam Vanspringel a.k.a. Prins

Deze jonge knaap zit nog maar een paar jaar bij Berkven maar acteert nu al alsof hij er zijn hele leven bijzit! Hij zal dan ook de kneepjes van het vak leren van de Lenny om zijn taken volgend jaar over te pakken. Met zijn gedrevenheid en enthousiasme kan  hij zijn leden op zijn eentje bezighouden. Als dat geen meerwaarde voor de leidingsploeg is!

Groep: 
Jongknapen: groepsverantwoordelijke
Studies: 
Informatica @ Leuven
Telefoonnr.: 
0483458830

Jorre Eyckmans a.k.a. "Den Eyckmans"

Heel de familie Eyckmans zit of heeft op Berkven gezeten. Als het bij Jorre niet in de genen zit dan zit het bij niemand in de genen. Hij zal van de Knapen echte Berkvenners proberen te maken. 

Groep: 
Jongkerels
Telefoonnr.: 
0479171014

Rik De Bal a.k.a. de bal

Deze Homo Universalis begint aan zijn tweede jaar binnen de berkvenleiding. Zijn hobby’s zijn muziek o.a. piano en gitaar/ plaatjes draaien met de discobar/ naar optredens gaan.. En Berkven natuurlijk.

Groep: 
Jongknapen
Studies: 
Muziekologie @Leuven
Telefoonnr.: 
0497168948

Lander Vangenechten a.k.a. “Fanta”

Deze jongeman begint aan zijn tweede jaar als leiding in zijn carrière maar is al veel langer een gekende op berkven. Zijn hobby’s zijn Berkven (uiteraard) en katapultschieten. Hij kan ook steeds genieten van een glaasje Fanta.

Groep: 
Kabouters
Studies: 
7de jaar
Telefoonnr.: 
0477809958

Wout Milis a.k.a. "De Milis"

Deze graaggeziene leider en voetballer van Sint-Dimpna zal dit jaar de kabouters entertainen. Zijn goedlachsheid en humor zullen alvast in de smaak vallen bij de mannen! 

Groep: 
Kabouters: groepsverantwoordelijke
Studies: 
Chemie @ Leuven
Telefoonnr.: 
0495431733

Seppe Vervoort a.k.a. ‘Sjeppe’

Deze knappe vent vol energie en zelfvertrouwen luistert naar de naam Seppe Vervoort beter bekend als de 'Sjeppe'. Hij zet zich al 7 jaar met al zijn enthousiasme in voor Berkven. Naast zijn grote liefde voor Berkven doet hij ook nog aan badminton en rally. Een feestje hier en daar lukt natuurlijk ook nog wel voor hem

Groep: 
Kabouters
Hoofdleider: opleiding
Studies: 
6de middelbaar
Telefoonnr.: 
0470/386818

Bram Geukens a.k.a. ‘Brakke P’

Deze toffe gast is pas sinds 2 jaar bij berkven, maar doet dit met volle overtuiging. In zijn vrije tijd houdt hij zich ook graag bezig met pianospelen en wandelen met zijn hond.

Groep: 
Knapen
Studies: 
6de middelbaar
Telefoonnr.: 
0487/760507

Hendrik Eyckmans a.k.a. 'A.T.'

Deze jongeman is zeker geen onbekende op Berkven, buiten het feit dat hij al van kleins af aan op Berkven zit, zit of heeft zijn halve familie ook op Berkven gezeten. Naast zijn grootste hobby Berkven tekent hij wel eens of speelt hij wel eens graag een videogame!

Groep: 
Knapen
Studies: 
6de middelbaar
Telefoonnr.: 
0485291649

Michiel verstappen a.k.a.’de Geus’

Een andere aanwinst voor de leidingsploeg is Michiel of ook wel bekend op Berkven als De "Geus". Hij zit nog maar sinds de groep "De Kerels" bij Berkven maar zijn liefde en inzet voor Berkven is zeer groot. Zijn favoriete hobby is echt wel badminton en ook op muzikaal vlak is hij actief, hij speelt saxofoon en is lid van een bandje!! Je zal hem al wel eens gezien hebben, je kan er ook niet naast kijken want hij is namelijk de op één na grootste leider.

Groep: 
Jongkerels: groepsverantwoordelijke
Studies: 
6de middelbaar
Telefoonnr.: 
0478/751278

Xander Mols a.k.a. 'Xander..?'

Deze nieuwe leider (jongeman) zit al sinds hij een kleine jongen was op Berkven. Wat niet veel mensen weten is dat Xander heel creatief is. Hij houdt ervan om de wereld te ontdekken en is zelfs al aan de andere kant van de wereld geweest. Aan mensenkennis en culturele kennis dus geen gebrek!

Groep: 
Jongknapen
Studies: 
6de middelbaar
Telefoonnr.: 
0491/955585

Ferre Vangenechten a.k.a. ‘Fred’

Last but not least hebben we nog een topkerel als nieuwe aanwinst, Ferre Vangenechten a.k.a. Fred. Hij treed in de voetsporen van zijn broer, Lander,  die hem een jaar voor is in het leidingswezen. Buiten Berkven vind je Ferre wel eens op de dansvloer van een Geels fuifje/vatje. En de tijd die hem nog rest besteed hij met plezier aan zijn vriendinnetje(s)! 

Groep: 
Jongknapen
Studies: 
6de middelbaar
Telefoonnr.: 
0470/58 561